Bezoek ons op Industry & Environment – 1 en 2 april in Antwerp Expo

beurs banner

Upgrade Energy stelt haar energieoplossingen voor op de beurs Industry & Environment die doorgaat op 1 en 2 april in Antwerp Expo.

Thema van de beurs:

Industrie speelt een cruciale rol zowel in onze economie als voor de tewerkstelling en de instroom van innovatieve consumentengoederen. Maar industriële activiteiten hebben een impact op het milieu. De uitdaging ligt dan ook in innovatieve en schone technologieën. De vakbeurs Industry & Environment presenteert alle bestaande en toekomstige milieutechnieken en energieoplossingen. Het is een ontmoetingsplaats waar exposanten en beslissingnemers uit de industriële wereld zich informeren over de noodzakelijke reglementeringen, en een traject uitstippelen naar een duidelijke ROI.

Praktische info:

Openingsuren: Woensdag 1 april 2015 van 10:00 tot 20:00  en donderdag 2 april 2015 van 10:00 tot 18:00
Adres: Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, BE-2020 Antwerpen

Onze deelname:

Tijdens deze beurs stellen wij onze oplossingen voor aan ondernemingen met een grote energiebehoefte. Voor hen is een stabiele energiekost immers van onschatbare waarde. Investeren in nieuwe energietechnologieën maakt bedrijven minder afhankelijk van de energiemarkt en geeft hen de nodige veerkracht en zekerheid voor de toekomst. Allen van harte welkom op onze stand. Onze energieconsultants staan klaar met objectief advies voor elk energievraagstuk.

Wens je een afspraak te maken tijdens de beursuren ? Stuur een mail naar info@upgrade-energy.com of contacteer ons op volgend nummer: 0478/228073.