Extern energiebeheer: Besparen kan zo eenvoudig zijn.

De energiekost blijft stijgen. Dat heeft een rechtstreekse impact op de concurrentiepositie van onze bedrijven. Toch zie je dat veel ondernemingen energiebesparende maatregelen steeds vooruit schuiven omdat ze het eigen kapitaal willen reserveren voor de core business van hun onderneming. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor een externe energiebeheerder.

Project film zonne-energie

Een project opstarten, coördineren en implementeren is een hele onderneming. Kennis van mensen in combinatie met technologie zijn elementen die bijdragen tot het welslagen van een project. Om nieuwe en bestaande klanten een beter inzicht te geven hoe een project rond zonne-energie in elkaar zit, hebben we een video gemaakt rond één van onze projecten in Kroatië.

Kanaal Z interview CEO Raf Vermeire

In het kader van het eerste Credendo Trade Forum, dat heeft plaatsgevonden in november, heeft Kanaal Z in zijn programma Z wijzer onze CEO Raf Vermeire voor de camera gebracht. Hij licht toe waar Upgrade Energy voor staat, hoe de samenwerking met Credendto tot stand is gekomen en wat het nut is van die samenwerking

Upgrade Energy zet voet aan wal in de Filipijnen

MAANDAG 5 OKTOBER 2015 – GENT-BELGIË/ MAKATI CITY-DE FILIPIJNEN. In samenwerking met een lokale projectontwikkelaar en ondersteund door een Belgisch team van ingenieurs en projectmanagers realiseert Upgrade Energy, Belgisch installateur van energietechnologieën, voortaan ook projecten in de Filipijnse archipel. Een eerste industrieel zonne-energie project staat alvast op de orderboek.

Bezoek ons op Industry & Environment - 1 en 2 april in Antwerp Expo

Upgrade Energy stelt haar energieoplossingen voor op de beurs Industry & Environment op 1 en 2 april in Antwerp Expo. Deze vakbeurs presenteert alle bestaande en toekomstige milieutechnieken en energieoplossingen. Het is een ontmoetingsplaats waar exposanten en beslissingnemers uit de industriële wereld zich informeren over de noodzakelijke reglementeringen, en een traject uitstippelen naar een duidelijke ROI.
Capsugel

Capsugel: 'Insourcing' van de energiebehoefte

Als wereldspeler in zijn segment is Capsugel steeds op zoek naar verbeteringen en efficiëntieverhoging. Efficiënt omgaan met energie past dan ook volledig in het totaalplan. Omdat energie geen “core business” is, besliste Capsugel voor een intensieve samenwerking met Upgrade Energy.

Is zonne-energie nog steeds een goede investering?

Ja, een investering in zonne-energie is nog steeds interessant, zelfs nu er geen subsidies meer zijn. De prijzen voor zonnepanelen zijn sterk gedaald en het rendement ervan is gestegen. Misschien ligt de investeringstijd wel hoger dan vroeger, maar zonne-energie levert je bedrijf nog steeds lagere operationele kosten op en geven je meer controle op de energieprijzen op lange termijn.