Nieuwe uitdaging? Administratief bediende bij Upgrade Energy

WIL JIJ MEEWERKEN AAN DE TOEKOMST VAN HERNIEUWBARE ENERGIE?

Upgrade Energy zoekt een
Administratief bediende (m/v)

Upgrade Energy is een engineering groep met een passie voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van hernieuwbare energieprojecten rond zonne-energie, biomassa, warmtekrachtkoppeling, restwarmtevalorisatie (ORC en absorptiekoeling) en energie-efficiëntie. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratieve medewerk(st)er.

Functieomschrijving
Als administratief bediende zal je instaan voor de voorbereiding van betalingen, de opvolging van inkomende facturen en de opmaak van LIMOSA’s van Poolse medewerkers. Je bent de administratieve go-between tussen het bedrijf en de klanten/leveranciers. Bovendien sta je in voor algemene administratieve taken zoals het opvolgen van de post en verzorg je het eerste telefonisch contact met klanten en leveranciers.

Profiel
Je bent in bezit van een bachelor diploma. Je bent sociaal vaardig, stressbestendig en klantgericht, maar toch voldoende assertief. Je hebt een hands-on mentaliteit en kan vlot multi-tasken. Je bent een teamplayer maar kan ook perfect zelfstandig werken. Je werkt oplossingsgericht en levert geen half werk. Ervaring en opleiding zijn ondergeschikt aan een stevige portie enthousiasme. Je spreekt Nederlands, Engels en Pools. Je kan vlot met Word en Excel werken.
Ons aanbod
Binnen een dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde functie met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor innovatie. Je krijgt een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Reageren?
Kan je jezelf terugvinden in deze omschrijving? Aarzel dan niet om jouw CV mét motivatiebrief door te sturen naar ruth.vandevelde@upgrade-energy.com.

https://www.linkedin.com/jobs/view/581755721/