Nieuwe uitdaging? Financial Manager bij Upgrade Energy

WIL JIJ MEEWERKEN AAN DE TOEKOMST VAN HERNIEUWBARE ENERGIE?

Upgrade Group zoekt een:

Financial Manager

Upgrade Group  is een engineering bedrijf actief binnen de B2B sector die eveneens instaat voor de uitvoering en opvolging van projecten waartoe volgende business units behoren: Upgrade Energy, Upgrade Storage, Upgrade Environment en Upgrade Construct. Upgrade Energy biedt hernieuwbare energieoplossingen aan op maat van industriële klanten in binnen- en buitenland. Upgrade Storage ontwerpt en bouwt tankparken in opdracht van B2B klanten. Upgrade Environment bouwt droge stof tankwagens op maat van B2B klanten en Upgrade Construct implementeert energiebesparende technieken (HVAC) in niet residentiële gebouwen. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven financial manager.

 

Functieomschrijving                        

Als financial manager ben je de financiële rechterhand van het management. Je staat in voor de dagelijkse administratieve opvolging en maandelijkse financiële rapportering  van de lopende projecten, onderhoudsprojecten en vaste kosten in de verschillende business units. Je stelt business- en cashflowplanningen op. Je volgt de contracten en budgetten op van alle projecten en bestaande assets. Kortom, je vertaalt de resultaten van de financiële analyses in heldere rapporten.

Profiel

Je hebt een masterdiploma in een economische richting. Je hebt bij voorkeur 3 tot 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, maar is ondergeschikt aan een stevige portie enthousiasme en gedrevenheid. Je hebt een sterk analytisch inzicht. Je bent een teamplayer, maar kan ook perfect zelfstandig werken. Je bent communicatief sterk en spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans.

Ons aanbod

Binnen een dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor innovatie. Je krijgt een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Reageren?

Kan je jezelf terugvinden in deze omschrijving? Aarzel dan niet om jouw CV mét motivatiebrief door te sturen naar ruth.vandevelde@upgrade-energy.com

Bekijk vacature op LinkedIn