Nieuwe uitdaging? Preventieadviseur Niveau 2 bij Upgrade Storage

WIL JIJ HELPEN BOUWEN AAN DE OPSLAGTANKS VAN DE TOEKOMST?

 

Upgrade Storage zoekt een:

Preventieadviseur Niveau 2

Upgrade Storage is een Belgische fabrikant en installateur van grote industriële opslagtanks en silo’s, die worden gebruikt voor de verwerking en opslag van vloeibare producten en bulkgoed. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden opslagtanks gemaakt uit koolstofstaal, roestvrij staal en aluminium. Onze innovatieve werkmethoden en technische expertise stellen ons in staat om een hoge kwaliteit te garanderen. Flexibiliteit en veiligheid staan centraal in al onze projecten. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven preventieadviseur niveau 2.

Functieomschrijving

Als preventieadviseur sta je in voor het coördineren en uitvoeren van de werfinspecties en het analyseren van de gegevens. Je waakt over de instandhouding van een veilige en gezonde werkomgeving. Je promoot het veiligheidsbewustzijn door onder andere toolboxmeetings te geven en VGM campagnes te organiseren. Je onderzoekt en analyseert de incidenten en zorgt voor mogelijke maatregelen ter voorkoming van een gelijkaardig voorval. Je staat in voor de keuze, aankoop en toezicht op gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Je zorgt voor  de periodieke keuring van het materiaal, opstellen en updaten van instructiekaarten, opmaak en toetsing van het jaarlijks actieplan. Bovendien sta je in voor de opmaak en de updating van de risicoanalyses. Je bent afwisselend op terrein en op kantoor.

Profiel

Je bent in bezit van een aanvullende opleiding tot Preventieadviseur Niveau 2 of bent bereid dit diploma op korte termijn te behalen.  Je hebt bij voorkeur een Master in Engineering of een Bachelor in een technische richting. Ervaring als preventieadviseur of veiligheidscoördinator binnen de constructiesector is een meerwaarde, maar geen must. Je bent geslaagd voor de veiligheidsopleiding VCA –leidinggevenden of neemt de nodige schikkingen om binnen 3 maand van indiensttreding hieraan te voldoen. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, kennis van Frans, Duits of Pools is een extra troef. Je beschikt over voldoende computerkennis en administratieve vaardigheden om verslagen op te stellen. Je bent communicatief sterk, nauwgezet, flexibel en neemt verantwoordelijkheid.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en project-gedreven werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.  Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Reageren?

Kan je jezelf terugvinden in deze omschrijving? Aarzel dan niet om jouw CV mét motivatiebrief door te sturen naar ruth.vandevelde@upgrade-energy.com

 

Bekijk deze vacature op LinkedIn.

 

Upgrade Energy – Deinsesteenweg 114, 9031 Drongen – www.upgrade-energy.com – 09/3756937