Nieuwe uitdaging? Service technieker bij Upgrade Energy

WIL JIJ MEEWERKEN AAN DE TOEKOMST VAN HERNIEUWBARE ENERGIE?

 

Upgrade Energy zoekt een:

Service technieker

Functieomschrijving

Als onderhoudsspecialist bij Upgrade Energy sta je enerzijds in voor het onderhoud van de biogasinstallatie Upgrade Bio Energy, in Beveren. Dit omvat het onderhoud van de drooginstallatie, de motoren en de biogasinstallatie. Het monitoren van de machines en uitvoeren van  herstellingswerken van onderdelen bij slijtage of stilstand. Anderzijds, sta je in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële verbrandingsmotoren (WKK) en zonnepanelen installaties verspreid over België, waarbij je elektrische en hydraulische storingen analyseert en oplost. Je werkt samen met de collega’s van Upgrade Bio Energy en de projectingenieurs van Upgrade Energy.

Profiel

Je beschikt over het diploma Industriële onderhoudstechnieken, Elektromechanica, Autotechnieken, Haventechnieken, Elektriciteit – Elektronica of Industriële elektriciteit. Je hebt een hands-on mentaliteit en een analytisch denkvermogen. Je bent geduldig, stressbestendig en communicatief. Je kan zowel in groep als zelfstandig werken. Je volgt nauwgezet de veiligheidsprocedure op. Je spreekt vlot Nederlands, kennis van Engels, Frans of Pools is een plus. Je beschikt over een rijbewijs B. Ervaring is een meerwaarde, maar niet strikt noodzakelijk. In bezit zijn van een certificaat BA4-5, heftruck of roterende verreiker (manitou) is een extra troef.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en gedreven werksfeer bieden wij een gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen. Wij voorzien de nodige opleidingen zowel intern als extern.

Reageren?

Kan je jezelf terugvinden in deze omschrijving? Aarzel dan niet om jouw CV mét motivatiebrief door te sturen naar ruth.vandevelde@upgrade-energy.com.

 

Bekijk deze vacature op LinkedIn.

 

Upgrade Energy – Deinsesteenweg 114, 9031 Drongen – www.upgrade-energy.com – 09/3756937