Nieuwe uitdaging? Werfleider bij Upgrade Energy

WIL JIJ MEEWERKEN AAN DE TOEKOMST VAN HERNIEUWBARE ENERGIE?

Upgrade Energy zoekt een:
Werfleider

Upgrade Energy is een engineering groep met een passie voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van hernieuwbare energieprojecten rond zonne-energie, biomassa, warmtekrachtkoppeling, restwarmtevalorisatie (ORC en absorptiekoeling) en energie-efficiëntie. Wij bieden onze klanten deskundig advies en geïntegreerde oplossingen aan en helpen hen bij de realisatie van projecten, van A tot Z. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde werfleider voor de bouw en opstart van onze installaties.

Functieomschrijving
Je staat in voor de opvolging van een of meerdere werven, zowel on-site als af en toe op bureau.
Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de werkvoorbereiding en de opvolging van één of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle of een deel van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen preventief aan door vooruit te denken, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw collega’s op regelmatige basis over het verloop. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je houdt het toezicht op de werfdossiers (planning, as-built documentatie, bestellingen, leveringen, werfverslagen, opmetingen en communicatie) en je kan een deel van een project trekken en in goede banen leiden.

Profiel
Je bent Industrieel Ingenieur of je hebt een professionele bachelor in Bouwkunde, Elektromechanica, ICT, Energietechnologie of Elektriciteit. Praktijkervaring is een meerwaarde, maar niet strikt noodzakelijk. Gedrevenheid en een hands-on mentaliteit zijn minstens even belangrijk. Je bent sterk in organiseren en probleem oplossend denken. Je bent een teamplayer maar kan ook perfect zelfstandig werken. Je beschikt als werfleider over gezond verstand, oog voor detail en leidinggevende capaciteiten. Je spreekt vlot Nederlands en Engels, kennis van Frans, Duits of Pools zijn een plus. Je beschikt over een rijbewijs B.

Ons aanbod
Binnen een dynamische en project-gedreven werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook internationaal. Je bouwt mee aan hernieuwbare energie en energie efficiëntie projecten (zonnepanelen, WKK, ORC, …) en doet elke dag nieuwe ervaringen op. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.
Reageren?
Kan je jezelf terugvinden in deze omschrijving? Aarzel dan niet om jouw CV mét motivatiebrief door te sturen naar ruth.vandevelde@upgrade-energy.com.

Bekijk op LinkedIn