Nieuwe uitdaging? Operator bij Upgrade Energy

WIL JIJ MEEWERKEN AAN DE TOEKOMST VAN HERNIEUWBARE ENERGIE?

Upgrade Energy zoekt een operator om het team te versterken

Functieomschrijving
Als operator sta je enerzijds in voor de controle en het onderhoud van de gehele biogasinstallatie NPG BIO II. Dit omvat monitoren van de installatie, productie superviseren, onderhoud van de droog- en biogasinstallatie, toevoer van feedstock en herstelling van onderdelen bij slijtage. En anderzijds sta je in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële verbrandingsmotoren, waarbij je elektrische en hydraulische storingen analyseert en oplost. Je werkt in een ploegensysteem (vroeg – laat – weekend) en staat mee in voor de stand- by service.

Profiel
Je beschikt over het diploma Industriële onderhoudstechnieken, Elektromechanica, Autotechnieken, Haventechnieken, Elektriciteit – Elektronica of Industriële elektriciteit. Je hebt een hands-on mentaliteit en een analytisch denkvermogen. Je bent geduldig, stressbestendig en communicatief. Je kan zowel in groep als zelfstandig werken. Je volgt nauwgezet de veiligheidsprocedure op. Je spreekt vlot Nederlands, kennis van Engels, Frans of Pools is een plus. Je beschikt over een rijbewijs B. Ervaring is een meerwaarde, maar niet strikt noodzakelijk. In bezit zijn van een certificaat BA4-5, heftruck en/of bulldozer is een extra troef.

Ons aanbod
Binnen een dynamische en gedreven werksfeer bieden wij een gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen. Wij voorzien de nodige opleidingen zowel intern als extern.

Reageren?
Kan je jezelf terugvinden in deze omschrijving? Aarzel dan niet om jouw CV mét motivatiebrief door te sturen naar ruth.vandevelde@upgrade-energy.com.

Bekijk vacature op LinkedIn