Een krachtenbundeling van energie-experts

Hernieuwbare energie expertsUpgrade Energy is een groepering van hernieuwbare energie experts en energie-efficiëntie experts. Toen tijdens vorige decennium het energiebewustzijn van bedrijven, particulieren en de overheden sterk groeide, stelden wij vast dat er op de markt geen speler actief was die verschillende energietechnieken combineerden. Vanuit die vaststelling besloten wij om de krachten te bundelen en met een totaalconcept de markt te benaderen.

Omdat onze experts thuis zijn in zowat alle domeinen van hernieuwbare energie, kunnen wij objectief de juiste technologie voorstellen die het meest bijdraagt tot een duurzaam energiebeheer voor uw bedrijf en uw omgeving.

Ons bedrijf is gegroeid uit een spin-off van VITO, het Vlaams instituut voor Technologisch Onderzoek, in 2008. Na een aarzelende start ging het vanaf 2010 vrij snel en werden heel wat projecten gerealiseerd in verschillende technologieën. Dankzij onze uitgebreide ervaring in projectuitvoering en onze brede kennis over de verschillende toepassingen, wordt onze visie en aanpak gesmaakt door de markt en door onze klanten.

En dat niet alleen in België… In 2011 werd de stap naar andere landen gezet met de oprichting van een kantoor in Peking (China) en in Kielce (Polen). In 2012 werd een kantoor geopend in Kroatië en in Istanbul is Upgrade Energy actief sinds 2013. Sinds 2014 zij we ook nog vertegenwoordigd in Hong Kong, de Filipijnen en Brazilië. Intussen realiseerden we projecten in verschillende landen wereldwijd en werken we elke dag vol overgave aan nieuwe uitdagingen.