Onze missie? Een totaaloplossing bieden voor het energievraagstuk van uw bedrijf.

Op de vraag welke energiebron de toekomst veilig stelt, is ons antwoord duidelijk. Fossiele brandstof is eindig. Nieuwe energietechnologieën bieden een antwoord op het energievraagstuk. Maar met één enkele technologie zullen we nooit de toenemende energiebehoefte kunnen invullen. Doorgedreven kennis, verdere ontwikkelingen en een slimme combinatie van meerdere technieken is het enige duurzame alternatief.

Dankzij continue innovatie, sterke partnerships en een nauwe opvolging van de technologietrends in onze sector bieden we uw bedrijf objectief advies en de juiste oplossing(en) voor uw energievraagstuk. Onze experts zijn gepassioneerd door energie en realiseren projecten wereldwijd. Met kantoren in België, Polen, Kroatië, Turkije, China en Hong Kong is onze groep internationaal goed vertegenwoordigd en garanderen we lokale aanwezigheid, expertise en projectopvolging.

Upgrade Energy realiseert uw energieprojecten van A tot Z – van ontwerp over uitvoering tot onderhoud – en biedt zelfs hulp bij de financiering.

Voor meer informatie over hernieuwbare energie-oplossingen, neem dan contact met ons op!