Een fotovoltaïsche installatie voor Teknopanel

Klant: Teknopanel
Adres: MTOSB 7.Cad. Nr:10 PK:33443 Huzurkent, Tarsus / Mersin – Turkije
Bedrijfstak: Productiebedrijf
Capaciteit: 1.7 MWp
Jaarlijkse capaciteit: 2.414 MWh/jaar
Datum van Oplevering: 11 november 2016

teknopanel

Teknopanel, leverancier van geïsoleerde panelen

Teknopael is een Turks bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van geïsoleerde panelen voor wanden en daken. Hun hoofdkantoor bevindt zich in Tarsus – Mersin dat gelegen is aan de Middellandse kust van Zuid-Turkije.

Teknopanel

Hoe werken zonnepanelen

Zonnepanelen veranderen zonlicht in bruikbare elektriciteit door gebruik te maken van fotovoltaïsche (PV) cellen die de stralingsenergie van de zon omzetten in DC (gelijkstroom) elektriciteit. De huidige gelijkstroom wordt daarna door omzetters omgezet in nuttige AC (wisselstroom) elektriciteit. Dit kan dan plaatselijk en in de hoofdvoeding van een gebouw gebruikt worden of het kan op het stroomnet geplaatst worden.

Over het project

De fotovoltaïsche panelen werden gemonteerd op het dak van hun hoofdkantoor dat de kantoren en de productiefaciliteiten van het bedrijf omvatten. De installatie, die werd afgerond in november 2016, bestaat uit 6.465 stukken van 265Wp Canadese zonne- PV modules. deze zullen 1.713,49 kWp (1.7 MWp) genereren, en een schatting van 2.414 MWh per jaar. Het is een op het net aangesloten zonnesysteem, wat betekent dat Teknopanel de in het elektriciteitsnet geproduceerde elektriciteit oplevert en in ruil een feed-in-tarief ontvangt.

Klik hier om meer van onze referenties te zien