Solar Energy project film

Een project opstarten, coördineren en implementeren is een hele onderneming. Kennis van mensen in combinatie met technologie zijn elementen die bijdragen tot het welslagen van een project. Om nieuwe en bestaande klanten een beter inzicht te geven hoe een project rond zonne-energie in elkaar zit, hebben we een video gemaakt rond één van onze projecten in Kroatië.

Energie-efficiëntie is in veel organisaties een hangend agendapunt.

We merken dat veel organisaties energiebesparende maatregelen steeds vooruit schuiven omdat ze het eigen kapitaal willen reserveren voor de core business van hun onderneming. Terecht. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor een externe energiebeheerder.

Extern energiebeheer of ‘derdepartijfinanciering’ is een mogelijke oplossing om de gewenste maatregelen toch te kunnen uitvoeren zonder zelf te hoeven investeren.

Informatie-aanvraag

Ja, mijn bedrijf ziet mogelijkheden in derdepartijfinanciering voor energiebesparende maatregelen.  Contacteer mij voor een afspraak.

Benieuwd welke bedrijven de stap reeds gezet hebben?

Capsugel, producent van doseringsmiddelen uit Bornem

Als wereldspeler in zijn segment is Capsugel steeds op zoek naar verbeteringen en efficiëntieverhoging. Efficiënt omgaan met energie past dan ook volledig in het totaalplan van het bedrijf. Upgrade Energy doorliep met Capsugel het volledige energie-efficiëntie traject.

Gramybel, aardappelverwerkingsbedrijf uit Moeskroen

Wat doe je als de energiekost 30 tot 35% van je totaalkost bedraagt? Wat doe je als deze kost niet of nauwelijks beheersbaar is door stijgende distributiekosten? Upgrade Energy ontwikkelde voor Gramybel een oplossing op maat.