Een 360°-aanpak voor elk project

Upgrade Energy heeft alle kennis is huis om voor elk energievraagstuk een oplossing op maat te bedenken, te ontwerpen en te bouwen. Wij dekken de hele waardeketen en levert turnkey projecten. Tijdens een energietraject doorlopen we volgende zes fases:

1 Energiestudie

totaalnergieprojectenEen grondige studie van uw energieposten, workflow en verborgen kosten vormt steeds de basis voor een geslaagde energietraject. Onze analyse resulteert in een gedetailleerd actieplan waarin alle maatregelen die een significant voordeel opleveren, worden omschreven.  Onze studie geeft ook een gedetailleerd advies over de technische haalbaarheid en de financiële rentabiliteit van uw project. Lees meer

2 Projectfinanciering

financingUpgrade Energy geeft u een duidelijk beeld over het vooropgestelde programma en het benodigde budget. Vaak reserveren bedrijven hun kapitaal liever voor investeringen in hun ‘core’ activiteit en verkiezen ze dus niet zelf te investeren in hernieuwbare energie. Daarom bieden wij ook financieringsmodellen aan. Die bieden het beste van beide werelden: zonder zelf te investeren toch genieten van goedkope groene stroom.

3 Engineering

engineeringWij tekenen het detailontwerp en de plannen, dimensioneren het project en schrijven de nodige schema’s. Lees meer.

4 Projectuitvoering

Wij bouwen en installeren uw project volgens het sleutel-op-de-deur-principe. Een team van ingenieurs, project managers en technici zorgt voor een professionele opvolging tijdens de uitvoering. Onze projectleiders zijn frequent aanwezig op de werf aanwezig en nodigen u gere- geld uit voor werfvergaderingen. U kan met al uw vragen en opmerkingen terecht bij één centrale contactpersoon.  Lees meer.

5 Monitoring

Na de oplevering van uw project zorgen onze ingenieurs ervoor dat u via een monitoringsysteem te allen tijde op de hoogte bent over de prestaties van uw installatie. Dit systeem stelt ons in staat om uw energieprofiel continu te evalueren.  Indien nodig brengen we verbeteringen aan in uw installatie. Dankzij deze nauwkeurige opvolging kan u 10% tot 30% extra energie besparen.

6 Onderhoud

Voor elke installatie die wij plaatsen voorzien wij (optioneel) een onderhoudscontract zodat wij defecten tijdig kunnen detecteren.  Met een onderhoudscontract verzekeren we onze klanten met een periodieke inspectie, een deskundig onderhoud èn een snelle reparatie van defecte onderdelen.  Zo garanderen wij u dat uw installatie gedurende haar volledige levensduur optimaal blijft functioneren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor turnkey totaalnergieprojecten van hernieuwbare energie en energie-efficiëntietechnologieën die Upgrade Energy voor uw bedrijf aanbiedt, aarzel dan niet om ons te contacteren!