Engineering

Hernieuwbare energie engineeringWanneer het concept is overeengekomen, kan het grondiger gedetailleerde ingenieurswerk starten. De installaties zijn afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de klant.

Ons team van deskundige ingenieurs berekent, ontwerp en installeert de installaties. In de ingenieursfase, stemmen we de afmetingen van de componenten nauwkeurig af voor een optimale elektrische uitgang van de fabriek die op maat gemaakt is voor uw bedrijf.

Ons intern ingeieursteam levert de technische tekeningen, 3D-simulaties, ontwerpen van de elektrische borden, programmering, SCADA visualisatiesystemen, handleidingen, evenals proces- en instrumentatiediagrammen (P&ID). De interne projectingenieurs worden ondersteunt door het ingenieursteam in het kantoor met ontwerpen, orders, berekeningen, enz. Wanneer de constructie is afgerond, wordt de inbedrijfstelling uitgevoerd en worden de prestaties van de installatie gedurende een proefperiode getest.  Daarnaast wordt er een bundel van alle gebruikte apparatuur en tekeningen van alle onderdelen inde vorm van een as-built map aan de klant verstrekt.

Als u geïnteresseerd bent in de kansen voor hernieuwbare energie engineering en energie-efficiëntie project engineering, aangepast aan de situatie van uw bedrijf, aarzel dan niet om ons te contacteren!