Wij helpen u bij de financiering van uw project

projectfinancieringWe beseffen dat bedrijven vandaag investeringen in energie-efficiëntie en hernieuwbare energie voor hun industrieel proces niet noodzakelijk zelf willen financieren. Bedrijven willen hun ‘capex’ focussen op hun kernactiviteiten. Onderhoud en technische verantwoordelijkheid voor het wel functioneren van de installatie liggen ook dikwijls aan de basis om investeringen in energie-efficiëntie en hernieuwbare energie in derde partij te financieren.

Upgrade Energy is gespecialiseerd in het opzetten van dergelijke financieringsmodellen en garandeert een oplossing waarbij uw bedrijf direct geniet van de gerealiseerde besparing in energiekosten. Ook bij ‘eigen’ financiering is Upgrade Energy uw partner om de onderhandeling met banken te vergemakkelijken.

Wij zijn dus niet alleen specialist in dimensionering, engineering en installatie van industriële energieprojecten maar beschikken ook over de noodzakelijke kennis, zowel vanuit financieel standpunt als vanuit het juridische, om deze projecten te financieren.

Wenst u hierover meer te weten, bel of mail ons dan zeker.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en mogelijkheden voor projectfinanciering van hernieuwbare energieprojecten voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op.